Forside    Sitemap    Printvenlig udskrift    Xtranet login  
Næste arrangement i 2011
Det 41. jubilæum i 2011
Referat fra mødet 2007
Billeder fra mødet i 2007
Livshistorierne
Kan du huske dem?
Adresser
Billeder fra dengang
Det skete omkring 1970
Festholdet
Links
Du er nu kommet til Stenhusdrengenes hjemmeside

   

Referat fra begivenhederne på Orø Kro

En mindre, men fuld operativ forsamling til det 41. jubilæum.
 
En lille skare Stenhusdrenge mødte op den 3. september 2011 til den store 41. jubilæumsfest for Stenhusdrengene fra 1970. Desværre var en stor del af drengene blevet forhindret af andre aktiviteter, og til sidst blev Venø også forhindret, da han var kaldt ud til at hjælpe med at klare de sårende i Tripoli i dagene og ugerne op til at Gadaffi endelig blev overmandet. Jørgen ringede helt fra Tripoli for at ønske os alt godt med det 41. jubilæum. Der er i øvrigt en meget spændende artikel i Røde Kors bladet om Jørgens oplevelser i det krigshærgede område.

Det blev så til, at Poul, Klaus Ellis, Jens og Ole mødtes til frokost på Orø Kro ved 13-tiden, og det var den store buffet med alt hvad man kan ønske sig til en krofrokost. Vi sparede da heller ikke på hverken øl eller snaps, som det sig jo både bør og gør.

Efter frokosten valgte vi at gå en lille tur for at nyde det fredsommelige ø-liv, og vi fik både set marker og kostalde, foruden at vi fik besøgt kirken og præstegården. Vi ville gerne have aflagt det lille lokale egnsmuseum et besøg, men det var desværre lukket, så vi satte os i det skønneste vejr udenfor vores udmærkede og store værelser i annekset. Vi fik organiseret nogle chips og øl, og så gik tiden med gode historier, fotos siden sidst, og ikke mindst morskab over vores gamle stenhusjargon og –udtryk.

Ved 18-tiden var vi igen i krostuen til den store festmiddag med gode vine og hyggeligt samvær. Efter nogen tid blev der stillet op med levende musik og det så ud til at blive en meget festlig aften med de andre krogæster. Desværre forsvandt de inden klokken var otte, så det var stort set kun os og musikerne, der var i salen. Vi bad dem stoppe med at spille og omme og få nogle øl sammen med os, men de var på kontrakt, og den skulle opfyldes. Vi kunne ikke engang bede dem om at skrue ned, så vi var næsten forhindret i at tale sammen. Lidt absurd måtte vi så, som de eneste gæster, sætte os udenfor for at tale sammen, medens de spillede for den ene musikers kone. Da de var færdige i henhold til kontrakten, kunne vi atter sætte os ind til bordet og nyde kaffen og cognac’en. Nogle af de lokale, som havde siddet i slyngelstuen kom ind og vi fik lidt mere selskab i baren senere.

Efter en god nats søvn var der naturligvis et dejligt morgenbord, og herefter gik vi en lille tur for at få lidt frisk luft. Vi skiltes ved 10-tiden og var enige om, at selvom fremmødet havde været lidt reduceret, havde vi haft en meget hyggelig sammenkomst, som vi egentlig ikke ville have været foruden.
 
Vi håber, at der dukker lidt flere op til næste arrangement, for det sjove er jo egentlig også at opdage, at vi selv så mange år efter alligevel har en følelse af at have noget meget grundlæggende sammen, og det gør også, at der er en stor fortrolighed overfor hinanden.
 


Gadevangen 16A    2800  Kongens Lyngby    Tlf: 45 87 53 43    or@ism-consult.com
powered by webmanage